• img

Pono nā mea kūʻai aku e hoʻopiʻi pinepine e pili ana i ka hoʻopili ʻana o nā chips;piha mau i ka ea me kekahi mau opala.ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ia ka hopena o ka noʻonoʻo pono ʻana e nā mea hana chips.

Ke hoʻohana nei i ka ʻenehana hoʻopiha piha ʻana, e pili ana i ka 70% nitrogen i hoʻopiha ʻia i loko o ka pōʻai, hoʻohui ʻia e ke kaʻina hana plating alumini e hoʻomaikaʻi i ka pale o ka pā, hiki ke pale i nā pōpoki mai ka extrusion i ka wā o ka lawe ʻana a mālama i ka pono a me ka ʻono.

12aa0852a3756efce2d8593e4f742ddd

Eia naʻe, ʻoiai mākou e hauʻoli nei i nā ʻāpana ʻono, ke ʻike nei ko mākou kaiapuni i ke kaumaha hiki ʻole ke hoʻomanawanui.

ʻO ka puʻupuʻu ʻuala kuʻuna ka hapa nui o ka petroleum-based non-degradable plastic, he paʻakikī ke hoʻohaʻahaʻa.Wahi a Statista data, ma 2020-2021, ma kahi o 162,900 tons chips i kūʻai ʻia ma UK, a ʻo ka nui o nā ʻeke chips i hoʻolei ʻia he nui loa, e hoʻokau nui ana i ke kaiapuni.

a7aa70d381b6a154cad7b05c8862bbae

I ka lilo ʻana o ka pale kaiapuni haʻahaʻa haʻahaʻa i mea hou, pehea e hōʻoia ai i hiki i nā poʻe ke leʻaleʻa i ka meaʻai ʻono me ka hoʻopilikia ʻole ʻana i ke kaiapuni i lilo i pahuhopu hou o nā brand chip potato.

ʻO ka hoʻohana ʻana i nā mea hiki ke hoʻohaʻahaʻa ʻia i ka bio-based i loko o nā ʻeke ʻeke ʻeke ʻo ia kekahi o nā ala e hoʻoponopono ai i nā pilikia o ka pahu chips.ʻO BiONLY, ʻo ke kiʻiʻoniʻoni bio-degradable mua loa e hoʻokō i ka hana nui ma Kina i hoʻokuʻu ʻia e Xiamen Changsu e hāʻawi i nā hāʻina.

maiʻa BOPLA

BiONLYhoʻohana i ka bio-based polylactic acid ma ke ʻano he maka, nona nā ʻano o ka degradable controllable.Ma lalo o nā makahiki o Changsu o ka hōʻiliʻili ʻenehana, ua lanakila ʻo ia i nā pilikia o ka lawa ʻole o ka paʻakikī a me ka ikaika tensile maikaʻi ʻole o nā kiʻiʻoniʻoni degradable maʻamau.Me ka ʻenehana hoʻolōʻihi biaxial alakaʻi honua o Changsu, ʻo kona mānoanoa he 15 microns wale nō, e hoʻolilo iā ia i ka kiʻiʻoniʻoni degradable bio-based ʻoi loa i ka ʻoihana.Ma lalo o nā kūlana o ka ʻoihana composting, hiki ke hoʻohaʻahaʻa loa ʻia ʻo BiONLY i loko o ka wai a me ke kalapona kalapona i loko o 8 mau pule, he mea aloha i ke kaiapuni kūlohelohe a me ka pollution-free.

BOPLA

I kēia manawa, loaʻa iā BiONLY kahi pili maikaʻi loa i ka plating alumini.Ma o ka alumini plating, ua hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻia ka pale ʻana o ka oxygen o ke kiʻiʻoniʻoni a laminated me nā mea bio-based degradable ʻē aʻe, ʻaʻole i ʻike wale i ka hoʻemi ʻana o ke kalapona o ka paʻi, akā pale pū kekahi i ka nitrogen i loko o ka ʻeke mai ka leakage a hōʻoia i ka ʻono o ka ʻuala. chips.


Ka manawa hoʻouna: Mei-05-2022